Santanyí
El centre de dia de Cala d’Or una passa més a prop d’obrir les seves portes
La setmana passada es va aprovar la modificació del Reglament de Règim intern del centre d’estades diürnes per incloure el nou centre de dia de Cala d’Or.
ajsantanyi.net 21/05/2024 - 14:34:34

El centre de dia de Cala d’Or una passa més a prop d’obrir les seves portes

En l'última sessió plenària celebrada a l’Ajuntament de Santanyí la setmana passada es va aprovar la modificació del Reglament de Règim intern del centre d’estades diürnes per incloure el nou centre de dia de Cala d’Or. Es tracta d’una passa necessària per poder obrir les portes i rebre els primers usuaris. A més, també està en tramitació el projecte de licitació de la gestió d’aquest nou espai, fonamental per al nucli de Cala d’Or i el municipi de Santanyí.

Tal com ha explicat la batlessa de Santanyí, Maria Pons, “estam cada vegada més a prop de tenir aquest equipament en marxa, que és tan important per al nostre terme. Sabem que ha estat una tramitació llarga i que els veïnats i veïnades l’esperen amb impaciència, però esperam que estigui en funcionament en els pròxims mesos”.

El centre de dia tendrà capacitat per a 30 places en un edifici que ocupa uns 540 metres quadrats, situat al carret Sant Antoni de Cala d’Or. Podran ser beneficiàries del servei d'estades diürnes les persones majors de seixanta-cinc anys que tinguin el reconeixement de la situació de dependència i del dret a les prestacions. El centre rebrà els usuaris de les 8.00 a les 18.00 de dilluns a divendres, on es duran a terme activitats de rehabilitació, estimulació i entreteniment (adaptat a cada cas), gràcies a la feina d’un terapeuta ocupacional i tres auxiliars de clínica. També hi haurà servei de menjador i de control de medicació, a més de tenir un temps per rebre visites.

Una vegada aprovat la modificació del reglament, la tramitació continua amb la licitació de la gestió del centre, que s’espera que estigui enllestida en els pròxims mesos. Així, abans d’acabar els 2024, el centre ja podria rebre els primers usuaris.

 

Reciente
Visto
Comentado