Amb el fitxatge del jugador central brasiler Renato Oliveira
El Club Voleibol Manacor tanca la darrera negociació de noves incorporacions internacionals amb el fitxatge del jugador central brasiler Renato Oliveira amb 2.06 cm d’alçada i 30 anys
Oliveira ja té experiència en joc fora de casa. La darrera temporada ha militat a la primera divisió nacional amb A.O.P. Kifissias de Grècia, i en anys anteriors en equips de Superlliga de Brasil com el Volei Taubaté.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 31/07/2019 - 08:38:00
El Club manacorí que presideix Andreu Mesquida tanca amb aquest fitxatge el ball de contractacions de nous jugadors internacionals, en espera d’una o dues incorporacions insulars que seran anunciades.

EL VOLEI MANACOR TANCA ELS FITXATGES INTERNACIONALS AMB EL CENTRAL BRASILER RENATO OLIVEIRA. El Club Volei Manacor tanca la darrera negociació de noves incorporacions internacionals amb el fitxatge del jugador central brasiler Renato Oliveira. Amb 2.06 cm d’alçada i 30 anys, Oliveira serà potser un dels jugadors que aportarà experiència, però sobretot gran envergadura i solvència en atac i bloqueig.

El ConectaBalear es presenta així amb el nou fitxatge del central, amb un triumvirat d’homes de 2.00 metres d’alçada en amunt que conformaran un mur difícil de travessar pel centre, alhora que treballaran tots ells en l’atac per la posició 3 de la xarxa.

2.00 metres d’alçada en amunt que conformaran un mur difícil de travessar pel centre, alhora que treballaran tots ells en l’atac per la posició 3 de la xarxa.

Oliveira ja té experiència en joc fora de casa. La darrera temporada ha militat a la primera divisió nacional amb A.O.P. Kifissias de Grècia, i en anys anteriors en equips de Superlliga de Brasil com el Volei Taubaté i Sesc-RJ. Oliveira ha expressat la seva alegria per venir a Espanya a formar part d’un equip amb projecció com el ConectaBalear i ha dit que està “molt content de pertànyer al club aquesta nova temporada”.

El Club manacorí que presideix Andreu Mesquida tanca amb aquest fitxatge el ball de contractacions de nous jugadors internacionals, en espera d’una o dues incorporacions insulars que seran anunciades en el propers dies.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado