FIET 2020
LA FIET CONTINUA AQUEST CAP DE SETMANA
USPESES LES FUNCIONS DE "CAVARET EXTRAVAGANT" DEL DISSABTE 21 DE NOVEMBRE.
ajvilafrancadebonany.net 21/11/2020 - 08:28:17

FIET 2020. LA FIET CONTINUA AQUEST CAP DE SETMANA. SUSPESES LES FUNCIONS DE "CAVARET EXTRAVAGANT" DEL DISSABTE 21 DE NOVEMBRE.

*LA FIET continua amb un cap de setmana d'espectacles al Teatre Municipal**Amb funcions el DIVENDRES, DISSABTE I DIUMENGE A LES 17:00 I A LES 19:30 H.*

*ANOTAU QUE LES FUNCIONS DE L'OBRA "CABARET EXTRAVAGANT" de la Cia Atirofijo Circo, del dissabte 21 DE novembre QUEDEN SUSPESES PER MOTIUS ALIENS A L'ORGANITZACIÓ.  Aquelles persons que ja tenien entrada comprada, se'ls retornarà l'import. Perdonau les molèsties. Gràcies. *

Una edició molt especial, ja que per mor de la situació sanitària actual la FIET no podrà reunir enguany més de 15.000 persones en una setmana com feia en anteriors edicions a Vilafranca de Bonany.

Totes les obres es representaran al Teatre Municipal de Vilafranca en dues funcions a les 17 h i a les 19.30 h amb una oferta única i diferenciada adreçada al públic familiar.

Totes les representacions seran emeses en streaming, una modalitat que també podrà adquirir-se a preu de 6 €, preu únic indiividual d'enguany per a cada una de les representacions.

Tota la informació i les entrades es compren únicament per internet via on-line a* www.fiet.cat .*

Tots els espectacles i espais estan subjectes a la normativa higiènico-sanitària amb motiu de la COVID.

 

Reciente
Visto
Comentado