Felanitx
L'Ajuntament de Felanitx presenta la 46a Setmana de la Música
Diumenge 6 i el 26 de novembre
felanitx.org 02/11/2022 - 15:30:49

L'Ajuntament de Felanitx presenta la 46a Setmana de la Música

L'Ajuntament de Felanitx a través de la regidoria de cultura ha presentat aquest dimecres la quaranta sisena setmana de la música de Felanitx que es desenvoluparà entre el pròxim diumenge 6 i el 26 de novembre.

En aquesta nova edició es comptarà amb sis concerts on actuaran la Banda de Música de Felanitx, la Jove Orquestra de les Illes Balears i amb la qual participaran la Coral de Felanitx i Units Com Brins, Tabulatura, Kambrass Quintet, a més sonaran melodies de Mozart, Bellini i Prohens. Destacar enguany l'espectacle «La música que feu ballar el Rei Sol» on es combina música, dansa i teatre. Aquesta representació musical està creada a partir de la música de «Le Bougeois Gentilhomme», la comèdia-ballet de J.B. Molière i J.B. Lully de 1670. També es duran a terme dues conferències, una a càrrec del musicòleg Pere Estelrich on es tractarà «La modernitat de la música antiga» i altra per la musicòloga Francisca Rosselló Monserrat titulada «Sa música sona, el cor canta»

El regidor de cultura, Pere Antoni Mascaró «Felanitx és una ciutat plena de cultura, la Setmana de la Música és important perquè donam a conèixer artistes del nostre municipi a més de convidar a músics d'altres bandes a compartir el seu art amb noltros. És un honor poder estrenar-me com a regidor de cultura en aquesta nova edició de la setmana de la música. Vos convit a què dediqueu part del vostre temps a assistir als actes programats»

Les reserves d'entrades s'han de realitzar a la Casa de Cultura o a través de ticketib.com
En alguns dels concerts es té previst taquilla inversa, uns doblers destinats a les obres de millora del Convent de Sant Agustí. A la mostra han col·laborat la Fundació Felanitx per la Música i les Arts Escèniques, el Conservatori de Música de Felanitx i Parròquies de Felanitx. Els actes estan organitzats i patrocinats per l'Ajuntament de Felanitx, Centre Cultural i el Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca.

 

Reciente
Visto
Comentado