Felanitx
Felanitx posa en marxa la IV campanya Mou Felanitx per incentivar l'economia a comerços i restauració
L'Ajuntament de Felanitx a través de la regidoria de comerç ha presentat la quarta campanya #MouFelanitx.
felanitx.org 03/11/2022 - 18:35:03

Felanitx posa en marxa la IV campanya Mou Felanitx per incentivar l'economia a comerços i restauració.

L'Ajuntament de Felanitx a través de la regidoria de comerç ha presentat la quarta campanya #MouFelanitx, una campanya de vals de descompte pels ciutadans de la qual se'n beneficiarà el sector comercial i de la restauració de tot el municipi. En aquesta nova entrega, que es perllongarà de divendres 4 de novembre fins dia 15 de desembre, els residents es poden descarregar dos vals de 10 € cadascun per bescanviar a diferents establiments del terme municipal. Per aquesta nova edició de la campanya l'Ajuntament de Felanitx compta amb un pressupost de 40.000 €

El batle de Felanitx, Jaume Monserrat ha indicat «consolidam per quarta vegada la campanya d'ajuda al petit comerç i al sector de la restauració, és una manera de visibilitzar l'oferta que tenim al municipi. Continuam ajudant als empresaris, per una banda, i als residents de Felanitx, Cas Concos, s'Horta i Portocolom per l'altra i ho feim amb aquests bons que poden bescanviar al teixit comercial del municipi»

El regidor de comerç Rafel Rubio ha explicat «la campanya del 2021 va generar amb les tres edicions de #MouFelanitx un moviment econòmic de més de 300.000 € al municipi. Els ciutadans es varen descarregar quasi 8.500 vals. Amb aquesta edició del 2022 que feim a final d'any tenim una ajuda pels comerços, bars i restaurants de 40.000 €. L'objectiu és impulsar l'economia i que els ciutadans gastin a Felanitx»

El funcionament per adquirir els vals és el mateix que s'ha utilitzat a les tres campanyes anteriors. Al web moufelanitx.org el resident major de 18 anys pot descarregar-se els codis que hauran de presentar a l'establiment. En aquesta ocasió són dos vals de descompte de 10 € que s'activaran amb una despesa mínima de 20 €. La campanya Mou Felanitx preveu beneficiï a uns 12.000 habitants del municipi. Si hi ha residents que no tenen accés a internet per treure els vals, l'Ajuntament habilitarà una oficina al primer pis de la biblioteca de Felanitx on podeu aconseguir els vostres tiquets. Els comerços que no estiguin adherits i vulguin fer-ho han d'entrar a moufelanitx.org i seguir les passes indicades.

Les anteriors campanyes l'activitat comercial que més va destacar va ser la de moda i complements, seguida del sector de l'alimentació i papereria.

 

Reciente
Visto
Comentado