Felanitx
La junta de Govern local aprova el plec per adquirir un immoble a s’Horta destinat a espai sociocultural
La junta de Govern local de l’Ajuntament de Felanitx celebrada aquest dimarts ha aprovat el plec de l'adquisició.
felanitx.org 28/03/2023 - 13:29:47

La junta de Govern local aprova el plec per adquirir un immoble a s’Horta destinat a espai sociocultural

La junta de Govern local de l’Ajuntament de Felanitx celebrada aquest dimarts ha aprovat el plec de l'adquisició, mitjançant concurs públic, per la compra d’un immoble a s’Horta, que es destinarà a espai sociocultural, magatzem de la brigada municipal i parc infantil. L’edifici ha d’estar dins sol urbà, amb una superfície mínima de 400m2.

El batle de Felanitx, Jaume Monserrat considera «l’Ajuntament necessita crear un parc infantil amb bones condicions, una portassa per la brigada municipal i un local gran per poder cedir a les entitats. És cert que hi ha un centre cívic on es duen a terme activitats de caire cultural com poden ser exposicions o presentacions de llibres o conferències, però es necessita un local propi ja que no es pot oblidar que on es duen a terme la majoria d’activitats són al local social i és propietat del Bisbat»

Per part seva el delegat de batlia a s’Horta, Sebastià Adrover ha dit «és una demanda que ens duen fent els s’Hortarrins i s’Hortarrines. El nucli ha crescut en els darrers anys i hi ha manca d’espai per poder celebrar alguns actes. Tenim l’escola o la plaça que a l’estiu es pot aprofitar l’espai a l’aire lliure, però necessitam un espai tancat. Els joves del nucli també necessiten zones on poder estar i amb un local o edifici ampli les entitats de s’Horta estarien més còmodes»

Les ofertes es poden presentar en el Registre General de l’Ajuntament en un termini de trenta dies naturals, a comptar des de la publicació de l’anunci en el BOIB, finalitzant el termini a les 14h del darrer dia natural. L’Ajuntament ofereix fins a un màxim de 891.709,18€.

 

Reciente
Visto
Comentado