El Pi-PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS al CIM reclamarà demà
Mora reclama que s’executi el projecte de millora de la carretera de Ses Salines a la Colònia de Sant Jordi su formació presentarà demà al Consell de Mallorca una moció on demana que s’agilitzin l’inici de les obres
La formació també presentarà una altra moció on s’insta al govern de l’Estat a prorrogar els ERTOs per a les regions insulars, almenys fins finals de l’any 2020 i a equiparar en aquest sentit a les CCAA autònomes insulars.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 29/07/2020 - 05:34:00
Mora ha comentat que “exigim una solució ja per acabar amb aquest punt negre on la mitjana diària de vehicles és de 9.515, estem cansats d’anuncis que després acaben en no res” En aquest sentit, la portaveu d’El Pi.

Mora reclama que s’executi el projecte de millora de la carretera de Ses Salines a la Colònia de Sant Jordi. La formació presentarà demà al plenari del Consell de Mallorca una moció on demana que s’agilitzin l’inici de les obres.

El Pi-PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS al CIM reclamarà demà al plenari del Consell de Mallorca que s’agilitzi la tramitació del projecte de millora de la carretera de Ses Salines a la Colònia de Sant Jordi. La portaveu de la formació, al CIM, Xisca Mora, ha recordat que “el 2018 es va modificar la proposta per reduir l’impacte ambiental i també hi va haver reunions amb representants municipals però no s’ha avançat en res des de llavors.”

CIM, Xisca Mora, ha recordat que “el 2018 es va modificar la proposta per reduir l’impacte ambiental i també hi va haver reunions amb representants municipals però no s’ha avançat en res des de llavors.”

Mora ha comentat que “exigim una solució ja per acabar amb aquest punt negre on la mitjana diària de vehicles és de 9.515, estem cansats d’anuncis que després acaben en no res” En aquest sentit, la portaveu d’El Pi al CIM ha puntualitzat que “el CIM ja ha declarat que es troba en un estat d’envelliment i presenta trams de perillositat.”

La formació també presentarà una altra moció on s’insta al govern de l’Estat a prorrogar els ERTOs per a les regions insulars, almenys fins finals de l’any 2020 i a equiparar en aquest sentit a les CCAA autònomes insulars. Segons Mora, “ és importantíssim recolzar a aquests sectors i els serveis derivats d’ells que s’han vist molt afectats per la crisi del coronavirus.”

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado