L’Ajuntament d’Inca i l’Associació Pa i Mel signen un conveni de col·laboració.
L’Ajuntament d’Inca i l’Associació Pa i Mel han signat un conveni de col·laboració per a la cessió d’un espai al Casal d’Entitats Ciutadanes sense ànim de lucre, que va néixer l’any 1996
Així doncs, gràcies a aquest acord el consistori cedeix a l’associació mallorquina l’ús d’una sala al Casal d’Entitats Ciutadanes, ubicat al Quarter General Luque per poder desenvolupar les seves activitats a la capital del raiguer.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 25/09/2020 - 07:29:00
“Les entitats desenvolupen un paper molt essencial dins la nostra societat i ofereixen serveis vitals per a la ciutadania. Per tant, el nostre objectiu és poder apropar aquests serveis als ciutadans d’Inca”, explica Caballero.

L’Ajuntament d’Inca i l’Associació Pa i Mel signen un conveni de col·laboració. L’Ajuntament d’Inca i l’Associació Pa i Mel han signat un conveni de col·laboració per a la cessió d’un espai al Casal d’Entitats Ciutadanes. A l’acte de signatura han estat presents el batle, Virgilio Moreno; el regidor de Participació, Andreu Caballero; la coordinadora de Joventut i Participació, Simona Payeras; el president de l’associació, Joan Grau; i la vicepresidenta, Margalida Serrano.

Així doncs, gràcies a aquest acord el consistori cedeix a l’associació mallorquina l’ús d’una sala al Casal d’Entitats Ciutadanes, ubicat al Quarter General Luque per poder desenvolupar les seves activitats a la capital del raiguer. D’aquesta manera, Pa i Mel està duent a terme actualment a la nostra ciutat, un programa formatiu dirigit a persones vulnerables.

El seu objectiu principal és desenvolupar tota mena de programes, accions i mesures encaminades a millorar el nostre entorn i atendre les necessitats socials dels sectors i col·lectius més vulnerables, treballant.

“Les entitats desenvolupen un paper molt essencial dins la nostra societat i ofereixen serveis vitals per a la ciutadania. Per tant, el nostre objectiu és poder apropar aquests serveis als ciutadans d’Inca”, explica Caballero.

L’associació Pa i Mel és una entitat sense ànim de lucre, que va néixer l’any 1996 i que intervé en l’àmbit social, per atendre els col·lectius més desfavorits. El seu objectiu principal és desenvolupar tota mena de programes, accions i mesures encaminades a millorar el nostre entorn i atendre les necessitats socials dels sectors i col·lectius més vulnerables, treballant contra la discriminació i l’exclusió social, per la igualtat d’oportunitats, la inserció i la convivència.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado