Obres de fonamentació, estructura, instal·lacións, cobertes, terrasses, façanes
Manacor: Ja pots sol·licitar els ajuts per a rehabilitar i millorar el teu habitatge, l'Avinguda del Tren, del Torrent, el c/Nou, el c/ del Convent, Joan Lliteras, la Plaça de Sant Jaume i el c/Lleó XIII
Les obres s’han d’haver iniciat a partir del 8 d’abril de 2020 o poden no haver-se iniciat encara, però han d'haver acabat el 30 de setembre de 2021. La finalització per justificar la subvenció acaba l’octubre de 2021.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 25/09/2020 - 17:45:00
Ja pots sol·licitar els ajuts per a rehabilitar i millorar el teu habitatge.. En total, Hi ha 318.000 euros a disposició dels propietaris. La quantia de les ajudes pot anar dels 3.000 als 24.000 euros per habitatge.

Ets propietari d'un habitatge del nucli antic de Manacor, comprès entre l'Avinguda del Tren, l'Avinguda del Torrent, el carrer Nou, el carrer del Convent, el carrer Joan Lliteras, la Plaça de Sant Jaume i el carrer Lleó XIII?. Ja pots sol·licitar els ajuts per a rehabilitar i millorar el teu habitatge.. En total, Hi ha 318.000 euros a disposició dels propietaris. La quantia de les ajudes pot anar dels 3.000 als 24.000 euros per habitatge.

Se subvencionen obres o treballs de manteniment i intervenció en els habitatges amb la finalitat de millorar-ne la conservació, l'eficiència energètica i l'accessibilitat, com ara: Obres de fonamentació, estructura, instal·lacións, cobertes, terrasses, façanes i mitgeres, inclosos els processos de desamiantatge. Obres d'accessibilitat, com instal·lació d'ascensors o la seva renovació, rampes o altres dispositius d'accessibilitat, que inclou els adaptats a les necessitats de persones amb discapacitat sensorial.

Obres d'accessibilitat, com instal·lació d'ascensors o la seva renovació, rampes o altres dispositius d'accessibilitat, que inclou els adaptats a les necessitats de persones amb discapacitat sensorial.

Actuacions de millora de l'eficiència energètica i sostenibilitat, com per exemple, obres de millora de l'aïllament tèrmic, substitució del fustam, tancaments, etc. Les obres s’han d’haver iniciat a partir del 8 d’abril de 2020 o poden no haver-se iniciat encara, però han d'haver acabat el 30 de setembre de 2021.

La finalització per justificar la subvenció acaba l’octubre de 2021. El termini per a presentar les sol·licituds per a rebre els ajuts és fins el 20 d'octubre de 2020 i es pot fer a les oficines de l'Ajuntament de Manacor. Pots consultar les bases aquí:

http://www.caib.es/.../extracte-de-la-resolucio-del...

ℹ️ + info: https://www.manacor.org/.../48804-FULLETO%CC...

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado