I explica el regidor de Joventut i Participació, Andreu Caballero.
El casal Sa Fàbrica i l’Ajuntament d’Inca inauguren avui, a les 19.30 hores, l’exposició col·laborativa «Joves d’avui, el futur de la societat» amb motiu del Dia Internacional de la Joventut
Per això, una vegada més vull agrair a tots els joves d’Inca la seva implicació i participació en totes les iniciatives que es posen en marxa a Inca i el seu treball diari en favor de la joventut»
AGENCIA MANACORNOTICIAS 12/08/2022 - 06:42:00
«Calamars inquers», que ha tengut molt bona acollida i ja disposa d’un gran nombre de parelles apuntades. La programació completa del casal de joves d’Inca es pot consultar aquí: https://somjovesinca.net/

 

El casal Sa Fàbrica celebra el Dia Internacional de la Joventut. El casal Sa Fàbrica i l’Ajuntament d’Inca inauguren avui, a les 19.30 hores, l’exposició col·laborativa «Joves d’avui, el futur de la societat» amb motiu del Dia Internacional de la Joventut, que es commemora avui 12 d’agost.

«Les entitats i associacions s’han convertit en un eix imprescindible dins el nostre municipi i realitzen una feina molt important com a dinamitzadors de la societat.

La mostra fotogràfica ha comptat amb la participació d’una vintena de joves inquers, els quals exposaran les seves imatges sota les categories oci, medi ambient, espais urbans, solidaritat i convivència, cultura i igualtat.

«Coincidint amb aquesta commemoració, hem posat en marxa aquesta iniciativa amb la finalitat d'impulsar la participació dels joves d’Inca i, alhora, fomentar la creativitat i l’expressió artística d’aquest col·lectiu a través de la fotografia», explica el regidor de Joventut i Participació, Andreu Caballero.

De forma paral·lela, el casal de joves Sa Fàbrica també ha coordinat la realització d’un vídeo amb totes les entitats juvenils de la ciutat, que es difondrà a través de xarxes socials. L’objectiu és divulgar la important tasca que realitzen aquests col·lectius a Inca i contribuir a donar-los visibilitat per promoure la seva activitat.

«Les entitats i associacions s’han convertit en un eix imprescindible dins el nostre municipi i realitzen una feina molt important com a dinamitzadors de la societat. Per això, una vegada més vull agrair a tots els joves d’Inca la seva implicació i participació en totes les iniciatives que es posen en marxa a Inca i el seu treball diari en favor de la joventut», destaca el batle d’Inca, Virgilio Moreno.

Finalment, cal destacar que Sa Fàbrica no tanca per vacances i està desenvolupant una programació especial de tallers i activitats durant els mesos d'estiu. Així, per exemple, demà, dissabte 13 d’agost, el casal acollirà l’escape room «Calamars inquers», que ha tengut molt bona acollida i ja disposa d’un gran nombre de parelles apuntades. La programació completa del casal de joves d’Inca es pot consultar aquí: https://somjovesinca.net/


 

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado