Els tècnics de la SAM han anat reparant al llarg d’aquesta setmana
MANACOR: L'AVARIA DEL TRANSFORMADOR DEL POU DE SES TAPERERES JA HA ESTAT REPARADA
Amb tot, la reparació de l’avaria detectada a un fusible del transformador del pou de les Tapereres – que distribueix més del 40% de l’aigua del nucli de Manacor – no correspon a la SAM, pel que s’ha requerit la intervenció
AGENCIA MANACORNOTICIAS 15/09/2022 - 08:17:00
La ciutat de Manacor pateix al llarg d’aquest dijous baixades importants de la pressió de l’aigua i, fins i tot, hi podria haver un tall generalitzat del subministrament. La tempesta elèctrica del passat 8 de setembre

AVÍS DE TALL D’AIGUA GENERALITZAT A LA CIUTAT DE MANACOR PER UNA AVARIA ELÈCTRICA PROVOCADA PELS LLAMPS. La ciutat de Manacor pateix al llarg d’aquest dijous baixades importants de la pressió de l’aigua i, fins i tot, hi podria haver un tall generalitzat del subministrament. La tempesta elèctrica del passat 8 de setembre va provocar importants desperfectes als diferents pous d’aigua que gestiona la SAM a Manacor.

Els tècnics de la SAM han anat reparant al llarg d’aquesta setmana les diferents avaries i desperfectes provocats pels llamps. Amb tot, la reparació de l’avaria detectada a un fusible del transformador del pou de les Tapereres – que distribueix més del 40% de l’aigua del nucli de Manacor – no correspon a la SAM, pel que s’ha requerit la intervenció de la companyia elèctrica propietària del transformador. S’espera que les tasques de reparació puguin ser duites a terme el més aviat possible. Pregam que els ciutadans disculpin les molèsties.

L'AVARIA DEL TRANSFORMADOR DEL POU DE SES TAPERERES JA HA ESTAT REPARADA.

L'AVARIA DEL TRANSFORMADOR DEL POU DE SES TAPERERES JA HA ESTAT REPARADA. L'avaria del transformador del pou de ses Tapereres ja ha estat reparada i el subministrament d'aigua a la ciutat de Manacor poc a poc tornarà a recuperar la normalitat. 

Manacor ha patit al llarg d’aquest dijous baixades importants de la pressió de l’aigua i, fins i tot, hi podia haver hagut un tall generalitzat del subministrament. La tempesta elèctrica del passat 8 de setembre va provocar importants desperfectes als diferents pous d’aigua que gestiona la SAM a Manacor.

Els tècnics de la SAM han anat reparant al llarg d’aquesta setmana les diferents avaries i desperfectes provocats pels llamps. Amb tot, la reparació de l’avaria detectada a un fusible del transformador del pou de les Tapereres – que distribueix més del 40% de l’aigua del nucli de Manacor – no correspon a la SAM, pel que s’ha requerit la intervenció de la companyia elèctrica propietària del transformador. 

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado