PARTICIPACIÓ AL CAMPUS DE NADAL DEL CLUB BÀSQUET MANACOR
Bàsquet Manacor: La selecció infantil femenina, amb Caterina i Mireia, va acabar el campionat en la 10ª possició, després de no poder superar en el darrer partit a la selecció del País Basc (40 a 78)
Maria Llodrà i n’Aina Pérez, jugadores formades al nostre club i que segueixen la seva formació al CTEIB. Ambdues jugadores i la selecció cadet femenina aconseguiren acabar el torneig en una destacada novena possició
AGENCIA MANACORNOTICIAS 08/01/2023 - 06:39:00
Per la seva banda, la selecció infantil femenina, amb na Caterina i na Mireia, va acabar el campionat en la desena possició, després de no poder superar en el darrer partit del campionat a la selecció del País Basc

MOLT BONA PARTICIPACIÓ DE NA CATERINA VILLALONGA, NA MIREIA TOUS I N’ADRIÁN VALBAS AL CAMPIONAT D’ESPANYA DE SELECCIONS AUTONÒMIQUES. N’Adrián Valbas va participar al CESA 2023 amb la selecció infantil masculina balear, aconseguint una molt meritòria novena possició després de vèncer al partit pel 9è i 10è lloc a la selecció de Navarra per 51 a 45.

Per la seva banda, la selecció infantil femenina, amb na Caterina i na Mireia, va acabar el campionat en la desena possició, després de no poder superar en el darrer partit del campionat a la selecció del País Basc (40a 78). Tot i la derrota l’equip competí al màxim contra grans rivals.

Finalment, donar l’enhorabona a na Maria del Mar Ordinas, jugadora que s’inicià en el bàsquet amb nosaltres i que ara juga amb el Valencia Basket, que aconseguí la setena possició en categoria cadet femenina

També cal destacar la exitosa participació de na Maria Llodrà i n’Aina Pérez, jugadores formades al nostre club i que segueixen la seva formació al CTEIB. Ambdues jugadores i la selecció cadet femenina aconseguiren acabar el torneig en una destacada novena possició després de vèncer a Galicia per només 3 punts, 61 a 64.

Finalment, donar l’enhorabona a na Maria del Mar Ordinas, jugadora que s’inicià en el bàsquet amb nosaltres i que ara juga amb el Valencia Basket, que aconseguí la setena possició en categoria cadet femenina amb la selecció de la Comunitat Valenciana.

GRAN ÈXIT DE PARTICIPACIÓ AL CAMPUS DE NADAL DEL CLUB BÀSQUET MANACOR. Durant les festes de Nadal i d’any nou una cinquantena de nins i nines de Manacor i la nostra comarca han pogut disfrutar del bàsquet, l’amistat i l’esport en set sessions de millora tècnica i tàctica. També, els més petitets i les més petitetes han pogut disfrutar del DiverCampus, combinant el bàsquet i l’esport amb activitats lúdiques i educatives. Des d’aquí agraïm la confiançaun any més de les famílies i la gran tasca portada endavant pels entrenadors i entrenadores.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado