El Pi
El Pi proposa una moratòria de préstecs bancaris durant un any per dotar de liquiditat a empreses i famílies
El president de la formació, Antoni Amengual, ha exigit contundència a Sánchez i Armengol perquè s’allarguin els ERTOs fins al 31 de maig.
el-pi.com 25/09/2020 - 14:55:35
El Pi proposa una moratòria de préstecs bancaris durant un any per dotar de liquiditat a empreses i famílies
 
El president de la formació, Antoni Amengual, ha exigit contundència a Sánchez i Armengol perquè s’allarguin els ERTOs fins al 31 de maig
 
El Pi – PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS ha proposat una moratòria de l’amortització de capital dels préstecs durant un any per aconseguir la màxima liquiditat a empreses i famílies. Aquesta és una de les mesures econòmiques que la formació ha preparat per poder afrontar amb garanties la crisi econòmica derivada de la Covid. Un paquet de propostes que el partit presentarà a totes les institucions on tenen representació.
 
El president de la formació, Antoni Amengual, ha criticat que “falten cinc dies i encara no sabem com acabarà la pròrroga dels ERTOs en vigor.” Segons Amengual, “les famílies i les empreses no poden continuar amb aquesta incertesa i manca de previsió de l’administració.” El president de la formació ha exigit contundència a Sánchez i Armengol perquè “els ERTOs a Balears s’allarguin fins al 31 de maig”. Amengual ha deixat clar que “esperem que el Consell de Ministres del pròxim dimarts aprovi una pròrroga justa amb els territoris que estan patint amb més duresa la crisi.”
 
El president d’El Pi també ha apuntat que una de les altres mesures per pal·liar la manca de liquidat d’empreses ha d’anar encaminada als ajuntaments. En concret, perquè s’aprovin modificacions legislatives perquè els consistoris puguin suspendre taxes per serveis no utilitzats.
 
 
Reciente
Visto
Comentado