Santanyí
L’Ajuntament llança la campanya de bons “Gaudeix del Terme de Santanyí”
La regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Santanyí posa en marxa una nova campanya de dinamització comercial per a tot el municipi.
ajsantanyi.net 26/01/2023 - 12:31:08

L’Ajuntament llança la campanya de bons “Gaudeix del Terme de Santanyí”

La regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Santanyí posa en marxa una nova campanya de dinamització comercial per a tot el municipi i que es desenvoluparà en els pròxims mesos. Sota el lema “Gaudeix del terme de Santanyí”, aquesta serà una campanya de bescanvi de bons de consum.

Segons ha explicat el regidor de Comerç de l’Ajuntament de Santanyí, Antoni Matas, “altres municipis han posat en marxa iniciatives similars amb notable èxit; nosaltres hem esperat al moment adequat per llançarla.

No hauríem obtingut els resultats que volíem en altres períodes, perquè volem que tots els ciutadans puguin gaudir dels nostres establiments comercials i convidam a tothom a descobrir-ho”. Els bons de Gaudeix del Terme de Santanyí, són bons de descompte impulsat per l'Ajuntament de Santanyí per fomentar el consum al comerç local.

Ofereixen als clients un descompte de 20 euros per cada compra que realitzin superior als 30 euros. Així, qui realitzi un compra a un establiment adherit al programa tindrà dret a bescanviar un bo per cada 30 euros de compra amb un màxim de 4 bons per persona. Aquesta iniciativa compta amb el suport tècnic de la Cambra de Comerç de Mallorca, ja que tota la dinàmica i operativa de la campanya és dura a terme a través de la web www.gaudeixsantanyi.com. Els clients que vulguin fer ús dels bons podran optar per utilitzar-los en un sol establiment o en diferents comerços, sempre que la compra mínima per cada bo superi els 30 euros. Ja són molts els comerços que s’han adherit, i tots els qui ho desitgin tenen temps fis al dia 6 de febrer.

La campanya tindrà una durada de dos mesos, fins al dia 21 d’abril i compta amb una dotació pressupostària de 200.000 €. Els comerciants rebran els pagaments dels descomptes fets cada 15 dies i a través de la Cambra de Comerç una vegada que aquesta hagi comprovat que es compleixen els requisits. La batlessa de Santanyí, Maria Pons, s’ha mostrat molt satisfeta per la posada en marxa d’aquesta campanya: “com a ajuntament hem d’estar sempre al costat dels nostres comerços, i aquesta campanya n’és un bon exemple.

Els mesos d’hivern a vegades són complicats per a botigues, restaurants i d’altres establiments. Aquesta campanya ha d’incentivar a tothom a venir al municipi de Santanyí perquè tenim un teixit comercial fantàstic del qual mos sentim molt orgullosos i on podem trobar de tot”. Els comerços del municipi de Santanyí que encara no s’hagin adherit a la campanya poden contactar amb el departament de comerç a través de correu electrònic [email protected] o al telèfon 971 65 30 02 (extensió 213).

També trobaran tota la informació detallada al portal web www.gaudeixsantanyi.com.

 

Reciente
Visto
Comentado