CCOO
L’Àrea Pública de CCOO de Illes Balears, rebutja la paràlisi absoluta a la que té sotmès el Govern, a les seves empleades i empleats públics
El mes de novembre de l’any passat, l’Àrea Pública de CCOO Illes Balears, va presentar a Funció Pública, un paquet de mesures per negociar amb el Govern .
ib.ccoo.es 28/02/2024 - 19:04:34

L’Àrea Pública de CCOO de Illes Balears, rebutja la paràlisi absoluta a la que té sotmès el Govern, a les seves empleades i empleats públics

El mes de novembre de l’any passat, l’Àrea Pública de CCOO Illes Balears, va presentar a Funció Pública, un paquet de mesures per negociar amb el Govern amb l’objectiu d’assolir un acord de legislatura.

La negociació col·lectiva és la fórmula més encertada per arribar acords que han de ser positius per les parts que hi participen. Sembla que amb aquesta afirmació, no hi acaba d’estar d’acord el nostre Govern almenys, per com està actuant fins ara envers les seves empleades i empleats públics.

Des de CCOO hem demanat al Govern que convoqui les meses de negociació. Ho hem reiterat i a hores d’ara, segueixen sense convocar-se.

Passades les eleccions autonòmiques del mes de maig del 2023, pensem que aquest Govern ja ha tingut el temps més que suficient per agafar el pols a tota l’administració autonòmica. Per tant, exigim a aquest Govern que amb celeritat, convoqui la Mesa General de Negociació de les Empleades i Empleats Públics de la nostre Comunitat Autònoma per poder iniciar el diàleg social.

Al Govern, sembla que ja els hi va bé seguir amb la inèrcia que va provocar assolir diferents acords a la legislatura passada. Les empleades i empleats públics d’aquesta comunitat autònoma, es mereixen que el seu patró (aquest Govern) escolti les seves justes reivindicacions, per assolir una millora en quan a les seves condicions de feina i el que no es mereixen, es la desídia i la ignorància que fins ara han rebut.

Des de l’Àrea Pública de CCOO, volem que la negociació del que ha de ser un acord de millora en aquesta legislatura envers les seves empleades i empleats públics, sigui una realitat i per tant el que cal fer és començar a negociar JA !!!

Les 35 hores, el Complement d’Insularitat, el Fons Social, la Carrera Professional, el desenvolupament del Grup B, la creació de l’Observatori de l’Ocupació Pública, la recuperació de la retallada del 2,9% a les retribucions complementàries, la jubilació parcial, l’homologació dels cursos de l’EBAP, la retribució del Permís Parental de vuit setmanes, abordar la nova regulació de l’obsoleta llei de Funció Pública, etc...

Tenim molts d’assumptes dels que parlar i si aquest Govern ens segueix donant l’esquena, des de CCOO plantejarem a la resta de les organitzacions sindicals que formem part de la MGN dels EEPP, iniciar un calendari de mobilitzacions arreu de l’àmbit de Sanitat, Ensenyament i Serveis Generals, juntament amb el seu Sector Públic Instrumental.

 

Reciente
Visto
Comentado