DEBUT AMB VICTÒRIA DEL SÉNIOR MASCULÍ INSULAR UM BEACH HOUSE
Bàsquet Manacor: El equip sénior de categoria insular va debutar de la millor manera possible a la lliga amb una clara victòria davant els companys de Son Servera
Per la seva banda els nostres júnior de categoria preferent varen aconseguir la primera victòria de la temporada davant Esporles per 73 a 56. Bon partit de presentació del nostre equip que va superar als visitants
AGENCIA MANACORNOTICIAS 26/09/2023 - 08:45:00
A més dels partits oficials, les cadets BUFETE PERELLÓ jugaren amb l’Inca un amistós amb victòria manacorina per 59 a 71, les minis SERVIMEDIC jugaren a casa del Sant Josep a on perderen per 74 a 53

DEBUT AMB VICTÒRIA DEL SÉNIOR MASCULÍ INSULAR UM BEACH HOUSE. El nostre equip sénior de categoria insular va debutar de la millor manera possible a la lliga amb una clara victòria davant els companys de Son Servera. Després d’un inici molt igualat, els jugadors dirigits per en Tomeu Oliver feren un pas endavant a la segona part i aconseguiren un merescut triomf per 69 a 82.

Per la seva banda, l’equip sénior femení de categoria balear ESTACIONS DE SERVEI FEBRER MARTÍ, va caure de manera molt ajustada a casa del Pulsar PDV Eivissa per 61 a 58. Va ser un matx molt igualat que es decidí en favor de les locals per petits detalls. Tot i la derrrota l’equip creix partit a partit i l’evolució de les jugadores es notable.

ESTACIONS DE SERVEI FEBRER MARTÍ, va caure de manera molt ajustada a casa del Pulsar PDV Eivissa per 61 a 58. Va ser un matx molt igualat que es decidí en favor de les locals per petits detalls.

VICTÒRIES DEL JÚNIOR FEMENÍ FORN CA’N TÒFOL I DEL JÚNIOR MASCULÍ FORN CA N’AMER-PASTISSERIA RAMIS. Les jugadores del júnior interilles segueixen sumant els seus partits per victòries. Aquesta jornada el nostre equip visitava la difícil pista de l’Alcazar de Menorca. Gràcies a un bon joc coral acabaren aconseguint una clara victòria per 71 a 91 fet que les permet seguir invictes en aquest inici de campionat.

Per la seva banda els nostres júnior de categoria preferent varen aconseguir la primera victòria de la temporada davant Esporles per 73 a 56. Bon partit de presentació del nostre equip que va superar als visitants en tots els aspectes del joc. També debutaren amb victòria a la lliga promoció cadet els nins dirigits per na Marina Pascual. El nostre cadet OPTICALIA MANACOR va vèncer amb autoritat al CB Consell i comença amb molt bon peu la lluita per entrar a la lliga especial.

ELS DOS EQUIPS INFANTILS DE LLIGA PROMOCIÓ ACONSEGUEIXEN SUMAR LA PRIMERA VICTÒRIA. Les nines de l’infantil INNOVATEC SECURITY varen debutar amb un bon partit davant les companyes del CB Campos i aconseguiren el primer triomf de la temporada per 90 a 50 mostrant un joc ràpid i molt intens.

Per la seva banda, els infantils d’en Bernat Gual D5 SPORT SHOP varen aconseguir també la victòria a casa davant el Uadis per un marcador de 65 a 46. D’aquesta manera els dos equips inicien la lluita per entrar a la lliga especial de la millor manera possible.

En altres partits de la jornada, victòria dels cadets BAR EL PORRON davant el davant l’Alcúdia per 30 a 84, triomf del cadet RT. XINXERAM per 39 a 75 dins Santanyí, derrota de les cadets HOLISTIC-BERLIN per 36 a 55 davant el campos i derrota de l’infantil OFI-ILLA a casa del Capdepera per 60 a 36.

A més dels partits oficials, les cadets BUFETE PERELLÓ jugaren amb l’Inca un amistós amb victòria manacorina per 59 a 71, les minis SERVIMEDIC jugaren a casa del Sant Josep a on perderen per 74 a 53 i els minis BIOCONSTRUCCIONS PEDRA VIVA-VOYANICS foren superats pels companys de Sa Pobla per 107 a 56.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado