Seguir treballant per augmentar línies i freqüències, i millorar la qualitat
El PSOE de Manacor ha presentat 2 mocions perquè siguin debatudes en el Ple de novembre: Gratuïtat en el transport públic i la garantia el serveis públics a tots els nuclis de població
una patrulla de 2 agents de forma fixa i permanent durant tot l’any a s’Illot, Cala Anguila, Cala Mendia i s’Estany d’en Mas i dos agents de forma fixa i permanent durant tot l’any a Cales de Mallorca, Cala Murada i Son Macià.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 31/10/2023 - 10:25:00
1. L’Ajuntament de Manacor insta el Govern de les Illes Balears a mantenir la gratuïtat de la xarxa de transport públic de l’illa per a l’any 2024 i gratuïtat en la xarxa de l’EMT

El PSIB-PSOE de Manacor ha presentat dues mocions perquè siguin debatudes en el Ple de novembre. La primera d’elles proposa el manteniment de la gratuïtat en el transport públic que tant ha ajudat les famílies de les Illes Balears almenys durant l’any 2024, vist que el preu del ombustible encara es manté a l’alça i, malauradament, la crisi de la guerra d’Ucraïna continua. Per això, els acords són els següents:

1. L’Ajuntament de Manacor insta el Govern de les Illes Balears a mantenir la gratuïtat de la xarxa de transport públic de l’illa per a l’any 2024.

operaris de forma fixa i permanent durant tot l’any a s’Illot, Cala Anguila, Cala Mendia i s’Estany d’en Mas i dos operaris de forma fixa i permanent durant tot l’any a Cales de Mallorca, Cala Murada i Son Macià.

2. L’Ajuntament de Manacor sol·licita al Govern de les Illes Balears que mantingui la col·laboració amb l’Ajuntament de Palma per tal de mantenir la gratuïtat en la xarxa de l’EMT actual, també per a usuaris d’altres targetes de transport com la targeta intermodal.

3. L’Ajuntament de Manacor insta el Govern de les Illes Balears a seguir treballant per augmentar línies i freqüències, i millorar la qualitat del servei de transport públic.

La segona moció dels Socialistes de Manacor sol·licita la garantia el serveis públics a tots els nuclis de població, en especial, en aquells que històricament han patit un dèficit d’atenció per part dels responsables municipals, evidenciant una deixadesa patent en la prestació de serveis públics essencials per als seus residents. Aquest és el cas dels nuclis de s’Illot, Cala Anguila, Cala Mendia, s’Estany d’en Mas, Cales de Mallorca i Cala Murada.

Els serveis bàsics que s’haurien de reforçar amb especial cura i atenció per part de l’equip de govern actual són dos: la policia local i la brigada municipal. Per aquests motius, els acords que es proposen són:

1. L’Ajuntament de Manacor planificarà la plantilla de la brigada municipal per destinar dos operaris de forma fixa i permanent durant tot l’any a s’Illot, Cala Anguila, Cala Mendia i s’Estany d’en Mas i dos operaris de forma fixa i permanent durant tot l’any a Cales de Mallorca, Cala Murada i Son Macià.

2. L’Ajuntament de Manacor planificarà la plantilla de la policia local per destinar una patrulla de 2 agents de forma fixa i permanent durant tot l’any a s’Illot, Cala Anguila, Cala Mendia i s’Estany d’en Mas i dos agents de forma fixa i permanent durant tot l’any a Cales de Mallorca, Cala Murada i Son Macià.

3. L'Ajuntament de Manacor es compromet a garantir la presència policial permanent en horari nocturn a aquests nuclis durant la temporada turística.

4. L'Ajuntament de Manacor es compromet a fer efectius aquests acords abans de l'inici de la temporada turística de l'any 2024.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


5
1
Pere
Hace falta ser socialista sanchista mentiroso, para engañar a la gente diciéndole que hay cosas gratis. Nada es gratis todo tiene un valor y estos lo pagan con nuestro dinero, no regalan nada.
Toni
Gratis total abuso total. Además lo pagan con nuestros impuestos. Sinvegüenzas!!!
Pep
Aquests mos prenen per beneits, lo gratuit no existeix ho lleven d'altres bandes probablement més necesaris.
Xisca
No hay nada gratis, hace falta ser imbécil para creer que hay algo gratis. El transporte público lo están pagando de nuestros impuestos, en septiembre ya se habían gastado cerca de once millones de euros. Este dinero se podría haber gastado en educación, sanidad o servicios sociales. Tenemos niños estudiando en barracones, listas de espera brutales en sanidad y multitud de personas con dependencia que sin duda necesitan ese dinero.
Jose
Pues a mi me parece mal que sea gratis, y menos para la gente que no quiere trabajar y no aporta nada.