Contarà l'evolució de la comunitat magrebina a Mallorca a partir de l'anàlisi
OCB Manacor el 27 de maig a La Formal a les 20:00 horas, Pere Perelló Payeras a través del seu llibre "Els magrebins a les Illes Balears" i la seva experiència com Sotsinspector
El fenòmen i trobar camins pacífics i dialogats per a la seva integració en la societat i la cultura de la nostra terra. OCB Manacor. El 27 de maig a la Sala La Formal de Manacor, a les 20:00 horas.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 20/05/2024 - 06:13:00
Pere Perelló Payeras a través del seu llibre "Els magrebins a les Illes Balears" i la seva experiència com Sotsinspector de la Policia Local de Sa Pobla, ens contarà l'evolució

Pere Perelló Payeras a través del seu llibre "Els magrebins a les Illes Balears" i la seva experiència com Sotsinspector de la Policia Local de Sa Pobla, ens contarà l'evolució de la comunitat magrebina a Mallorca a partir de l'anàlisi de les diferents etapes de migració.

Les característiques i altres aspectes sociològics per poder entendre el fenòmen i trobar camins pacífics i dialogats per a la seva integració en la societat i la cultura de la nostra terra. OCB Manacor. El 27 de maig a la Sala La Formal de Manacor, a les 20:00 horas.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado