Associació de Veïns de Cales de Mallorca
Carta oberta al Batle de Manacor: Des de l’Associació de Veïns de Cales volem fer aquest comunicat per manifestar la indignació i el nostre descontent amb l’actual equip de govern
A més, recordam al senyor Batle que som tan dignes de tenir un bon enllumenat, una bona neteja, unes bones instal·lacions publiques, uns jocs infantils segurs i unes voravies transitables com qualsevol altre manacorí.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 24/06/2024 - 10:04:44
Esteim ja cansats de reunions i de falses promeses que no van enlloc. A la darrera reunió que vàrem tenir amb el nostre regidor, el senyor Montero, acompanyat del senyor Llodrà, ens varen prometre

Carta oberta al Batle de Manacor:: Des de l’Associació de Veïns de Cales de Mallorca volem fer aquest comunicat per manifestar la indignació i el nostre descontent amb l’actual equip de govern. Ens agradaria demanar explicacions al senyor Batle de l’estat de degradació total i abandonament que patim dia a dia els veïns de Cales De Mallorca i de la imatge que donam a tots els qui ens visiten.

I ja no ens referim únicament als turistes, sinó també a gent del propi municipi que quan arriba a Cales es sorprèn de com està tot… Des de l’Associació de Veïns esteim ja cansats d’aquesta situació i de la mateixa excusa. Si tot depèn de la recepció, ens preguntam a què espera aquest govern a posar-se a fer feina de valent. Per què si tenim constància de que la recepció està més avançada que mai, després de més d’un any segueix aturada i en el mateix punt? No ens serveix la mateixa excusa de sempre quan veiem la total inacció i la vostra indiferència davant aquest problema.

Ja que al WhatsApp que tenim de contacte amb vosaltres no hem obtingut cap resposta, voldríem aprofitar aquesta carta pública per preguntar com es troba la situació actual de l’edifici Topaz.

Des de l’Associació de Veïns estam decidits a exigir el que ens pertoca com a ciutadans de ple dret de Manacor. Ara és el moment d’exigir el que es nostre com a ciutadans de Manacor. Després de massa anys i infinita paciència, esteim cansats de ser tractats com a ciutadans de segona o tercera categoria. Ni és just, ni ens ho mereixem!. És impossible transitar a peu per la majoria de les nostres voravies. Ja ni en parlem si hem d’anar amb un cotxet de nadó o amb una cadira de rodes. Aquestes persones s’han de jugar la seva integritat i la dels seus petits a l’hora de desplaçar-se, degut a l’evident degradació de l’asfalt (si tenen la sort de trobar-ne). Vostè, senyor batle, pensa que això és just i que és el que ens mereixem?.

Els nostres infants no poden gaudir d’un parc de jocs infantils digne. Han de jugar dins un espai brut, vell i ple d’excrements d’ocells. I ja no ens volem referir a la perillosa situació que es produeix durant la temporada de proliferació de les orugues processionàries… Els membres de l’equip de govern sabeu tan bé com nosaltres que el parc infantil no disposa ni de manteniment ni de neteja. Vostè, senyor batle, creu que això es just i és el que es mereixen els nostres infants?.

Seguint amb la mateixa línia, podem referir-nos a l’enllumenat públic prehistòric, que la majoria de vegades no funciona, i de carrers empedregats sense ja gairebé asfalt i plens de clots on a diari hi ha caigudes. Podem parlar també de la neteja viària. Vostè, senyor Batle, pensa que una única persona és suficient per mantenir el nostre poble en unes mínimes condicions de neteja?. Nosaltres estam convençuts de que és humanament impossible! I sabem que aquesta persona no pot fer més del que fa…

Esteim ja cansats de reunions i de falses promeses que no van enlloc. A la darrera reunió que vàrem tenir amb el nostre regidor, el senyor Montero, acompanyat del senyor Llodrà, ens varen prometre que es farien moltes coses i tot s’ho varen apuntar. Però... sorpresa! No s’ha fet RES! Ni tan sols arreglar una barana de l’escala del Centre Cívic que suposa un perill per tothom i que no implica gaires esforços. No volem més reunions ni falses promeses. Volem que passeu a l’acció d’una vegada. Exigim allò que ens mereixem com a fidels contribuents de l’Ajuntament de Manacor.

Esteim a les portes de la temporada alta d’estiu. Aquesta és la imatge que donarem als nostres visitants si no hi posau cap remei. És una autèntica vergonya! Som molta gent els qui vivim aquí, feim feina aquí i estimam el nostre poble. Veiem com dia a dia les nostres cases es van devaluant i els nostres negocis es van perdent, motiu pel qual la passivitat demostrada pel nostre Ajuntament ens fa tant de mal.

Ens pareix lamentable com vostè, senyor Batle, vagi d’abanderat del turisme sostenible i verd, quan té dins del seu municipi uns dels pitjors destins turístics de l’illa de Mallorca i no hi fa absolutament res al respecte. Ja que al WhatsApp que tenim de contacte amb vosaltres no hem obtingut cap resposta, voldríem aprofitar aquesta carta pública per preguntar com es troba la situació actual de l’edifici Topaz. Després de que vostè anunciés a la premsa a so de bomba i plateret l’adquisició d’aquest edifici pel seu posterior enderrocament i la creació d’un espai verd, aquesta setmana ens hem trobat amb la sorpresa d’un cartell d’una inmobiliaria advertint que l’edifici està en venta, fet que ens ha sorprès negativament. Pensam que tenim el dret d’estar informats de forma puntual i de saber si s’ha produït alguna novetat.

Dit això, en nom de l’Associació de Veïns de Cales de Mallorca exigim a l’Ajuntament de Manacor un pla d’acció immediat per al nostre poble. A més, recordam al senyor Batle que som tan dignes de tenir un bon enllumenat, una bona neteja, unes bones instal·lacions publiques, uns jocs infantils segurs i unes voravies transitables com qualsevol altre manacorí. Precisament per això pagam els nostres imposts i ho feim amb molt de gust, però volem obtenir a canvi uns serveis públics dignes.  Associació de Veïns de Cales de Mallorca

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


5
1
Manuel Rosas Serra
Las asociaciones vecinales de la zona costanera , están bastante activas y razón no les falta. Las de Manacor......
Jose
Tanto llorar y es la segunda vez que le votan. Pues nada, sarna con gusto no pica, que así no gobierna la derecha, que son muy malos
Cati
Oliver no sé com deus tenir cateva ,però Manacor i comarca fa oi has fet els ous a Terra i no has mirat ni mires per es poble ,flama castells cavalls etc etc .som i serem mallorquins i volem un ajuntament com calgui no un dictador!!!!
Pere
Hauriau de saber que el senyor Oliver només está per venir a fitxar a sa ajuntament,mirar cuatre coses de festes,femitonteries i propaganda de n Aurora Picornell i res més.Voliau esquerrans no??
Pep Riera
Topaz. Després de que vostè anunciés a la premsa a so de bomba i plateret l’adquisició d’aquest edifici pel seu posterior enderrocament i la creació d’un espai verd, aquesta setmana ens hem trobat amb la sorpresa d’un cartell d’una inmobiliaria advertint que l’edifici està en venta, fet que ens ha sorprès negativament. Pensam que tenim el dret d’estar informats de forma puntual i de saber si s’ha produït alguna novetat.